Tijekom svog boravka kod nas osim uživanja i ljenčarenja na plaži možete izabrati i jednu od mogućnosti aktivnog odmora. Kilometrima duge plaže prema Makarskoj nadaleko su poznate po čistoći mora i tišini borovine. A za one odvažnije, u blizini su i nudist plaže. Uživajte.

 

Šetnjom prema plaži, u centru mjesta možete uživati u šarmantnom obiteljskom restoranu koji u svojoj ponudi uvijek nudi svježe riblje specijalitete. Također, desetak minuta hoda treba Vam do obližnjeg mjesta Promajne u kojoj se nalazi više restorana, mjenjačnica i raznih trgovina. Promajna nudi i mogućnost uživanja u sportovima na vodi kao što su banana boat, letenje padobranom i skijanje na vodi.

 

Dobar koktel, uživanje na ležaljci i dobru muziku tik uz more cijeli dan nudi Beach Bar na samoj plaži u centru mjesta. Bratuš sa svojim mještanima i ležernom atmosferom jednostavno osvaja.

 

 

Planina Biokovo koja se nadvila nad cijelom Makarskom rivijerom prava je oaza za biciklizam, planinarenje, paragliding i sve one željne adrenalina. Na planini Biokovo gdje još beton nije zagospodario moguće je probati pravi dalmatinski pršut ili se napiti čiste izvorske vode. Ljubiteljima penjačkih sportova, biciklizma ovdje neće biti dosadno. Možemo preporučiti seosko domaćinstvo-restoran "Vrata Biokova" sa izvrsnom gastronomskom ponudom te konjičkim klubom. Ne morate biti avanturističkog duha da se uputite i na dnevni rafting na obližnju rijeku Cetinu. Ako poželite obići otoke (Brač, Hvar, Korčula) i jesti svježu ribu u malim restoranima tik uz more možete iznajmiti brod u našem vlasništvu s iskusnim skiperom ili to pak učiniti jednim od velikih brodova koji organiziraju jednodnevne izlete na otoke.

 


Večer na rivijeri postaje samo nastavak dnevne zabave zato dobar shooping, izvrsne restorane, noćni provod, trgovine, ljekarne možete pronaći u Makarskoj koja je udaljena samo 6 km. Ne smijemo zaboraviti gradove poput Splita, grada starog 1700 godina sa palačom koju je izgradio car Dioklecijan i koja je pod zaštitom UNESCO-a, te Dubrovnika poznatog u cijelom svijetu, grad koji ostavlja bez daha svojom arhitekturom i duhom. Čak i ako niste vjernik Međugorje kao jedno od poznatih svetišta ima snažnu i neobičnu energiju, vrijedi ga posjetiti.
Croatia
Airlines
Jadrolinija